Akcija!

Christopher Reich Pravila obmane

69.00kn

Dr. Jonathan Ransom, planinar svjetskoga glasa i kirurg Liječnika bez granica, penje se švicarskim Alpama sa svojom lijepom ženom Emmom, kad ih iznenadi snježna oluja. Dok nastoje pobjeći nevremenu, Emma pogiba propadajući u provaliju.

Dvadesetčetiri sata kasnije Jonathan prima kuvertu u kojoj su dvije potvrde željezničke garderobe na ime njegove žene. Odlazi po ostavljene stvari u poprilično udaljen gradić i upada u borbu na život i smrt da bi ih se dočepao… doznajući kasnije da je ubio jednoga, a teško ranio drugog pripadnika švicarske policije! Ali, više od toga pogađa ga spoznaja o zapanjujućoj ženinoj prijevari o kojoj ništa ni slutio nije.

Postavši najednom objekt lova na čovjeka i cilj iskusnog ubojice, Jonathan je prisiljen bježati – a jedina šansa da preživi krije se u razrješenju porazne istine o tajnom životu njegove žene i strašne zavjere koja prijeti dovođenjem svijeta na rub uništenja. Korak po korak, on biva sve dublje uvučen u svijet špijuna, oružja visoke tehnologije i međunarodnog terorizma – svijet u kojemu nitko nije onaj za koga se predstavlja i u kojem ishod uvijek opravdava sredstva.

Pravila obmane sjajno je zamišljena i besprijekorno izvedena priča o intrigama i podvalama iz pera majstora špijunskog trilera za 21. stoljeće.

Pravila obmane su špijunski roman takve žestine da ga ne ispuštate iz ruku sve do kraja – nešto poput djela roberta ludluma u njegovim najboljim danima.“
Vince Flynn

„Christopher Reich je jedan od meni najdražih pisaca suspensa, a u ovom djelu nadmašio je samoga sebe.“
James Patterson

Pravila obmane obaraju s nogu. Christopher Reich u ovom je djelu dosegao vrhunac umijeća.“
David Baldacci

„Intrigantno djelo brzog ritma, Pravila obmane veliki su međunarodni triler pun obrata i neočekivanih detalja… Reich me natjerao da nagađam o raspletu sve do samoga kraja. Zaista sam uživala!“
Kate Mosse

1 na zalihi

Opis

Preveo s engleskog Stjepo Martinović
Broj stranica: 458
Godina izdanja: listopad 2011.
ISBN: 978-953-259-047-0
Uvez: meki uvez
Format: 15 x 23 cm