Akcija!

Kako bolje misliti -Christel Petitcollin

100.00kn

POZNAVATELJICA LJUDSKE PRIRODE – CHRISTEL PETITCOLLIN – VRAĆA SE S NASTAVKOM HITA KAKO MANJE MISLITI!

Nakon čitanja knjige Kako manje misliti sigurno već znaš da pripadaš krugu osoba koje neprestano analiziraju. Svjestan si i toga da je mentalna pretjeranost tvoj adut, a fantastičan um – alat za samousavršavanje. Samo, kako optimalno iskoristiti to što se nalazi u tvojoj glavi? Knjiga Kako bolje misliti napokon će rastjerati dvojbe koje te muče. Autorica ju je napisala kao reakciju na brojne molbe čitatelja koji su tražili savjete u vezi s njihovim svakodnevnim problemima.

Ako želiš produbiti znanje o sebi i saznati kako pronaći mir na profesionalnom planu, u odnosima s najbližima i u ljubavi, obavezno posegni za ovom knjigom! Uz nju ćeš bolje razumjeti sebe i druge, razvit ćeš i zavoljeti svoju neobičnu osobnost, a također i naučiti kako organizirati okruženje tako da se u njemu osjećaš najsigurnije.

Knjiga će ti približiti mnoge nove teme: autizam, izgubljenog blizanca, šamanizam, kvantnu fiziku, majmune… Predlažemo vam da pročitate djela navedena u popisu na kraju knjige: u njima ćete pronaći nastavak i dublji pristup tim novim područjima. Također knjiga odgovara na pitanja o hiperemotivnosti, o odnosima sa svijetom rada, o ljubavi…

O autorici:
Christel Petitcollin je autorica i predavačica s 27-godišnjim iskustvom psihoterapeutkinje i trenerice u području komunikacije i osobnog razvitka.
U fokusu njezina interesa su ljudski odnosi. Njezine knjige Kako manje misliti i Kako izbjeći manipulatore postale su svjetske uspješnice.

Nema na zalihi

Opis

Izdavač POETIKA
Uvez meki
Broj stranica 208
Godina izdanja 2021
ISBN 9789535947974