Liječenje disanjem

20.00kn

aučite kako pravilnim disanjem otkloniti sve fizičke, psihičke i energetske probleme.

Upoznajte sustav Katsuo Nishija i energetsko disanje.

Sustav Nishija nije sam kompleks pravila i vježbi, već je način života kojim se stječe navika da se živi u suglasju sa zakonima prirode.

Stvaranju sustava je prethodio dug i naporan rad na istraživanju više od 70 tisuća primjeraka različite zdravstvene literature! Drevna egipatska, starogrčka, kineska, tibetanska i filipinska praksa, joga, istraživanja iz područja preventive različitih bolesti: dijetologije, bioenergetike, gladovanja, liječenja vodom.

Danas u Tokiju postoji institut koji radi po sustavu Nishija. Njegove metode su prošle provjere u zahvaljujući čemu su mnogi ljudi postali zdraviji i izliječili se od teških bolesti.

Sustav Nishija omogućuje da se produži mladost, pomaže čovjeku da izdrži u teškim uvjetima, da se izbori sa stresom i bolestima. Ona uči čovjeka da prati prirodne zakone života i prirode, a za uzvrat daruje najvrednije – zdravlje.

Dugo sam razmišljao o tome kako iskoristiti životnu silu koja nas pokreće; pokušao sam razumjeti kakva je to moć i na koji način iscjeljuje. Tako sam počeo s istraživanjem disanja i u njemu otkrio veliku, iscjeljujuću snagu – snagu o kojoj, nažalost, ne sluti većina ljudi” – Katsuzo Nishi

1 na zalihi

Opis

meki uvez