Akcija!

MICHAEL F. ROIZEN MEHMET C. OZ Vi ste svoga tijela gospodar : Sve što morate znati kako biste ostali zdraviji i mlađi

250.00kn 200.00kn

Autori ovoga svjetskog bestsellera prodanog u gotovo dva milijuna primjeraka, utemeljitelj koncepta «RealAge» dr. Michael Roizen i ugledni kardiokirurg dr. Mehmet Oz, na jednostavan, razumljiv i praktičan način upućuju što treba činiti kako bismo izbjegavali bolesti, živjeli zdravije i sporije starjeli. U knjizi se nalazi i pregršt korisnih zdravstvenih savjeta, kao i više od 40 ukusnih recepata za zdravu i uravnoteženu prehranu.

Vjerojatno mislite da znate mnogo o svome tijelu, da vam je dovoljno pogledati se u zrcalo i prisjetiti se srednjoškolskoga gradiva iz biologije. Iako živimo u vremenu u kojem smo često opsjednuti svojim tijelom, većina zna vrlo malo o tome što pokreće i održava naš organizam.

Da bi nam približili i rasvijetlili taj čudesni i složeni tjelesni mehanizam, autori uspoređuju naše tijelo s našim domom: naše su kosti kućne grede, oči prozori, pluća ventilacijski sustav, crijeva kanalizacijske cijevi, a masnoće starudija koje se trebamo otarasiti. Kao što bismo trebali biti upućeni kako stoje stvari u našem stanu ili u našoj kući tako bismo trebali znati i kako funkcionira naše tijelo. Dakle, tijelo – kao i dom – moramo njegovati i održavati, obavljati na njemu sitne popravke i sprječavati velike štete.

1 na zalihi

Opis

  • Nakladnik: Naklada Zadro
  • 11/2006.
  • 418 str., tvrdi uvez s ovitkom