Akcija!

SMARAGDNI LABUD -Jane Feather

160.00kn 60.00kn

moja priča počinje u jednoj užasnoj noći u kojoj su razdvojena dva djeteta – dvije identične blizanke plemenitog podrijetla. Jedna je stasala u krhku i manipulativnu štićenicu pristalog mladog grofa od Harcourta. Druga postaje očaravajuća i snalažljiva lutalica koja za život zarađuje izvodeći predstave na ulicama Engleske i Francuske.

Putovi tih dviju djevojaka možda se više nikad ne bi sastali da Harcourt nije nabasao na Mirandu usred njezine izvanredne točke. Sličnost s njegovom štićenicom je očita – zapravo, nevjerojatna… i u Hartcourtovoj se glavi počinje oblikovati ambiciozan plan.

Njegova štićenica Maude radije će otići u samostan nego se udati za zaljubljivog francuskog kralja koji će uskoro doputovati u London da je zaprosi. A da Miranda zauzme njezino mjesto?

Harcourt je uvjeren da će uz primjereno uvježbavanje, prikladnu odjeću i pravilno ponašanje, okretna i bezbrižna Miranda očarati cijelo dvorsko društvo pa i samoga kralja.

I tako se počinje u djelo provoditi Harcourtov čudesni plan da ružno pače pretvori u predivnog labuda. No ako se plan ostvari, Miranda bi mogla postati neodoljiva, čak i samome Harcourtu…

Ovo je knjiga o velikoj dilemi i opasnoj prijevari…a preokreti su iznenadili čak i mene samu.

 

1 na zalihi

Opis

Godina izdanja: 2013.

Uvez: tvrdi

Format: 20,5 x 12,5

Stranica: 480

ISBN: 978-953-218-383-2