Victoria Moore- Kako uživati u piću

70.00kn

U posljednjih nekoliko desetljeća postali smo jako sofisticirani i obrazovani u vezi hrane, ali kao da ne obraćamo pozornost na to što pijemo.

U ovoj nevjerojatno nadahnjujućoj knjizi Victoria Moore uspostavila je pravi balans i pokazala nam što i kada piti.

Ovdje ćete pronaći jednostavne recepte za pripravljanje najfinijih sokova i koktela, kava i vrućih čokolada, u kojima ćete uživati u razigranom proljeću, vrućim ljetnim danima, maglovitim jesenskim jutrima i hladnim zimskim večerima. Saznat ćete sve o vinima i kako ih izabrati da se savršeno nadopunjuju uz pojedina jela.

Svijet aperitiva, koji vam je do sada možda bio nedovoljno poznat, Victoria Moore predstavlja u svom njegovom bogatstvu. Napokon ćete doznati koji su aperitivi najbolji, koji se služe uz vrtni roštilj, koji za hladnog vremena, a s kojima ćete jednostavno obilježiti neki poseban trenutak u danu…

Kako uživati u piću iznimna je knjiga u svakom pogledu. Osim što je autoritativan priručnik koji pruža sve relevantne informacije vezane uz piće, izuzetno je zabavno i čitko štivo s kojim ćete biti potpuno sigurni da pijete pravo piće u pravo vrijeme.

1 na zalihi

Opis

Težina 2204 g
Format 15 × 21 cm
Autor Victoria Moore
Izdavač
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 343
Broj stranica 1521
Uvez Meki