Uvjeti prodaje i dostava

Ako želite kupiti određeni proizvod, možete ga platiti pouzećem, e-bankarstvom, općom uplatnicom,aircashom ili uplatom na račun, nastavite kupnju stavljanjem proizvoda u košaricu i odaberite opciju kupnje pouzećem, e-bankarstvom, općom uplatnicom ili gotovinom ili molimo da nam pošaljete e-mail o rezervaciji istoga, a mi ćemo ga staviti izvan prodaje na rok od osam dana.

Za isti šaljemo predračun e-mailom. U tom roku dužni ste platiti rezervirani proizvod, a Dobra knjiga je dužna proizvod držati izvan prodaje u tom razdoblju. Nakon isteka roka, Dobra knjiga ne jamči raspoloživost proizvoda. Ukoliko želite platiti gotovinom, Dobra knjiga će predložiti mjesto preuzimanja i za proizvod izdati valjani račun. Postupak rezerviranja je isti kao kod e-bankarstva ili plaćanja općom uplatnicom.

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Dobra knjiga će elektroničkim putem, e-poštom obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena.

Sva će plaćanja unutar Hrvatske biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama). Kupci u Europi mogu plaćati u EUR  (eurima) dok kupci u Sjedinjenim Američkim Državama mogu plaćati u USD (američkim dolarima).

U slučaju plaćanja e-bankarstvom ili općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Za sve ostale informacije u vezi narudžbi i eventualno drugih načina i rokova plaćanja, molimo Vas da nam pošaljete upit na knjiguljicai7pisaca@gmail.com

Expressa/Kurirske službe prema uvjetima istih koji vrijede za svako područje dostave. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. Dostava se smatra izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

U slučaju slanja proizvoda u inozemstvo, Kupac će biti posebno kontaktiran putem emaila vezano za informacije o optimalnim opcijama i načinima isporuke.

Naručeni proizvodi se predaju dostavnoj službi u roku tri rad dana. Ukoliko iz nekog razloga Dobra knjiga nije u mogućnosti isporučiti proizvode Kupcu, Kupac će primiti obavijest o istom putem telefona ili emaila.

Svaka pošiljka se detaljno pregledava prije isporuke te se posebno zaštićuje od mogućih oštećenja.

Ako, međutim, Kupac ipak primijeti da sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, ima prava nakon obavještavanja Dobru knjigu o istom, vratiti pošiljku,  Dobra knjiga se obvezuje osigurati ispravan proizvod na vlastiti trošak te ga isporučiti Kupcu u maksimalnom roku od deset radnih dana.

Također, ako Kupac pri primitku pošiljke primjeti bilo kakva oštećenja nastala pri transportu, nije dužan primiti pošiljku te treba obavijestiti Dobru knjigu o istom koji se obvezuje osigurati adekvatnu zamjenu za oštećeni proizvod.

For international customers

We currently ship to countries within Europe and to the USA. We take payment through PayPal – as well as offer invoices – and send via our national postal service, whose prices you can check here. If you have any questions, feel free to contact us at knjiguljicai7pisaca@gmail.com and we will get back to you as soon as we can.

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom obvezujemo se da ćemo pružati zaštitu te čuvati osobne podatke svih naših kupaca. Dobra knjiga prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za obavljanje naše djelatnosti te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Svi podaci se strogo čuvaju te su svi naši djelatnici odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Primjena Pravila i Uvjeta te završne odredbe

Opća pravila i Uvjeti kupnje kao i njihove dopune i izmjene stupaju na snagu i počinju se primjenjivati od onog trenutka kad budu objavljeni na Trgovini. Kupci i Posjetitelji korištenjem usluga web trgovine ujedno prihvaćaju i Pravila i Uvjete, sve njihove odredbe te da oni čine sastavni dio ugovora.

Trgovina sadrži podatke o proizvodima i uslugama Dobre knjige te služi kao elektroničko prodajno mjesto – web trgovina.

Dobra knjiga ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ovih web stranica ili informacija s iste u svrhe koje prelaze okvire njihove predviđene namjene.