ČUVAJ SE HOLLYWOODSKE RUKE-Steven Bochco

20.00kn

Jedne kobne večeri hollywoodski scenarist Bobby Newman, frustriran svojim propalim brakom, karijerom koja je zapela u slijepoj ulici i količinom alkohola koja mu je potrebna da bi zaboravio prva dva razloga, postat će nevoljkim svjedokom ubojstva. A kada shvati da je ubojica slavna glumica Veronica Wallace, pogodit će ga grom inspiracije. Bobby će napisati scenarij o hollywoodskom ubojstvu i natjerati poznatu zvijezdu da preuzme glavnu ulogu. No vrzino kolo komplikacija u koje će se Bobby zaplest neće tu završiti. Ne samo da će Dennis Farentino, murjak koji istražuje ubojstvo zbariti njegovu bivšu, nego ni Bobby neće moći odoljeti čarima glumice-ubojice. A kada murjak postane stručni savjetnik u izradi scenarija…
Poznati scenarist Steven Bochco, ovjenčan s deset Emmyja za svoj rad u stvaranju televizijskih serija Zakon u Los Angelesu, Hill street Blues i Njujorški plavci, odlučio se napisati svoj prvi roman. Kao što se moglo i očekivati, roman Čuvaj se hollywoodske ruke pršti od munjevitih obrata, britkog humora u dijalozima i forama koje su poznate samo starim hollywoodskim insiderima.
U prijevodu Damira Biličića i s naslovnicom Marka Derenčinovića i Ane Belošević Čuvaj se hollywoodske ruke Stevena Bochca samoironičan je odmak od uobičajenog krimića.

1 na zalihi

Opis

GODINA IZDANJA 2004
JEZIK Hrvatski
IZDANJE Meko
BROJ STRANICA 188
DIMENZIJE 19 x 13
KATEGORIJA Kriminalistički / triler
IZDAVAČ / PROIZVOĐAČ Algoritam
BIBLIOTEKA Piramida