Akcija!

Klub mrtvih-Charlaine Harris

99.00kn 50.00kn

Sookie Stackhouse je djevojka koja ima nadnaravne ljubavne probleme. Njezin dečko vampir Bill u posljednje se vrijeme doima pomalo distanciranim i čini se da pada na testu bliskosti, a onda da bi stvar bila još gora, iznenadno objavljuje kako hitno mora otputovati u Seattle – nekim poslom (!?). Ali kada nekoliko dana kasnije Sookie jedva preživi napad vukodlaka zahvaljujući zaštiti zločestoga Erica Northmana, ona će od njega doznati još strašniju vijest: Bill je zapravo otišao u Mississippi, kamo ga je pozvala Lorena, njegova stvoriteljica i bivša ljubavnica.

A da stvari ne budu baš tako harmonične, izgleda da je Bill nestao. Sada samo Sookie može otići Billovim tragom u zajednicu nadnaravnih bića Mississippija, pod nesmiljenom zaštitom tamošnjeg vampirskog kralja Russella Edgingtona. U njihovu omiljenom okupljalištu, Klubu mrtvih u gradu Jacksonu, Sookie će otkriti do koje mjere seže vukodlačka prijetnja – ili moguća pomoć. A od krvave pustolovine koja slijedi, za Sookie će pogubnije biti posljedice koje će pretrpjeti njezino napuklo srce.

Treći roman iz serijala Južnjačkih vampirskih misterija Charlaine Harris – ujedno i osnovni predložak za treću sezonu HBO-ove megauspješne i višestruko nagrađivane TV-serije Okus krvi i otkriva neslućene vidove svijeta Sookie Stackhouse, kao i bizarnu razinu složenosti ovog fenomenalnog i posve originalnog pristupa vampirskome žanru.

5 na zalihi

Kategorije: ,

Opis

Godina izdanja 2012
Autor Charlaine Harris
Broj stranica 196
Uvez Meki uvez
Naziv knjige Klub mrtvih
Biblioteka Algoritam
Naslov originala Club dead: A Sookie Stackhouse Novel