Akcija!

PARTNER – Grisham John

129.00kn 50.00kn

Pratili su ga danima prije nego što su odlučili zgrabiti ga. Danilo Silva je po svim znakovima živio sam, u skromnoj kući od cigle na kraju sjenovite aleje u malom gradiću Ponta Pora, na samoj granici Brazila s Paragvajem. Nigdje nije bilo traga milijunima za koje su bili sigurni da ih je ukrao. Bio je puno mršaviji, lice mu je bilo promijenjeno plastičnom operacijom, govorio je drugim jezikom, ali bez sumnje to je bio Patrick Lanigan!
Četiri godine ranije Patrick Lanigan je bio uspješan mladi pravnik u istaknutom odvjetničkom uredu u Biloxiju, savezna država Mississippi. Imao je mladu i lijepu ženu, kćerkicu, novostečeno partnerstvo u tvrtki i svijetlu budućnost, a onda je jednog hladnog dana u veljači njegov auto skliznuo sa sleđene zavojite seoske ceste u provaliju. Tu je dočekao strašan kraj u buktinji koja je zbrisala sve ovozemaljske tragove.
Kada je, šest tjedana poslije, devedeset milijuna dolara namijenjeno značajnom klijentu nestalo s offshore računa tvrtke, partneri su počeli panično postavljati pitanja. Potraga je trajala četiri godine. I sada su ga našli!

2 na zalihi

Opis

ISBN: 9536166534

Izdavač: Algoritam d.o.o.

Uvez: Tvrdi uvez

Biblioteka: Algoritam

Godina izdanja: 1997