Akcija!

TAJNA POVIJEST 8+9+10- Jean Pierre Pécau

169.00kn 100.00kn

Tko je podigao grad čije ruševine Saint James Philby pronalazi u središtu velike Arapske pustinje?
što se 1919. dogodilo u seocetu Černobilu u Ukrajini?
Zašto redovnik Rasputin izgara od želje da pokrene ekspediciju na rijeku Tungusku u zapadnome Sibiru?
Kakve je prirode bio sastanak u kojemu je sudjelovao i britanski premijer Winston Churchill u rujnu 1940., na otoku Man?
što je sve uključivao pakt što ga je američka vlada sklopila s mafijom netom prije iskrcavanja na Siciliji, 10. srpnja 1943.?
Zašto je predsjednik Roosevelt inzistirao da se 14. veljače 1945. zaustavi na Crvenome moru kako bi se susreo s Ibn Saudom, čuvarom svetih mjesta u Meki?

SVEZAK 8
SEDAM STUPOVA MUDROSTI
Godina je 1918., suočeni s buktinjom Prvog svjetskog rata koju je pokrenuo peti arhont, Guillaume de Lecce, tri se od četiri izvorne dinastije, Denari, Palice i Mačevi, odlučuju ujediniti. Time uspijevaju odgoditi konačnu Kataklizmu, ali na koliko dugo? U pijesku Arapske pustinje rađa se glasina koja govori o postojanju mitskoga grada Kora, majke svih gradova, grada koji u sebi krije moć pločica od slonovače…

SVEZAK 9
DRUšTVO THULE
Godina je 1919., pepeo Prvog svjetskog rata još se nije ni ohladio. Građanski rat bjesni u Ukrajini, gdje se Mahnovi anarhisti istodobno bore protiv bijelih i crvenih. Itzak je i protiv svoje volje uvučen u pakao Oktobarske revolucije… Jedna druga revolucija izdiše u Munchenu. Barun von Sebottendorf i njegovi crni čarobnjaci Društva Thule koriste priliku kako bi pokrenuli svoj dijabolični plan. I ponovo sudbina Europe postaje mračna. Nevoljko, Aker i Erlin ponovo se pripremaju za borbu…

SVEZAK 10
CRNI KAMEN
Godina je 1926., stari se svijet urušava. Boljševici u Ukrajini trijumfiraju, posljednji Mahnovi anarhisti progonjeni su kao zvijeri. Itzak mora pobjeći jednom drugom lovcu, jer barun Sebottendorf mu je ušao u trag… Na drugome kraju svijeta, Curtis je svjedok pobjedi koju je Ibn Saud izvojevao u Medini i Meki. Put prema Koru sada je zatvoren.

1 na zalihi

Kategorija:

Opis

GODINA IZDANJA 2009
JEZIK Hrvatski
IZDANJE Tvrdo
BROJ STRANICA 148
DIMENZIJE 32 x 23
IZDAVAČ / PROIZVOĐAČ Algoritam
BIBLIOTEKA Posebna izdanja