Akcija!

Umbrella Academy 2- Dallas-Gabriel Bá Gerard Way

180.00kn 120.00kn

Teška su vremena došla za disfunkcionalnu obitelj superjunaka poznatiju kao Umbrella Academy. Nakon što jedno od njih skrivi pogibiju njihova voljenog mentora Poga, a umalo izazove i apokalipsu, grupa tone u melankoliju.

Kad se nad čovječanstvo nadvije prijetnja jedne druge katastrofe koja bi mogla promijeniti tijek povijesti ili čak uništiti svijet, članovi tima lagano se počinju buditi iz svoje apatije. Ali svatko od njih zaokupljen je vlastitim brigama. Bijela Violina prikovana je za krevet nakon nesretnog hitca u glavu. Glasina je ostala bez glasa – izvora svoje moći. Spaceboy se okrenuo hrani i zapao u katatoniju. I dok se Broj Pet bavi sumnjivim poslovima na psećem trkalištu, Kraken u svom mlađem bratu počinje nazirati ključ kojim će razmrsiti klupko zagonetnih krvoprolića.

Druga punokrvna pustolovina serijala Umbrella Academy, pod nazivom Dallas, epska je priča koja će promijeniti tijek povijesti iako će ama baš sve ostati isto, i povesti vas na putovanje kroz vrijeme, od svemira do Vijetnama, a vrhunac će doseći atentatom na J. F. K.-a.

U albumu se nalazi i kratka priča “Što dalje odavde”, u kojoj glavne uloge imaju Vanya i Kraken, te proširena sekcija skica i crteža koje su načinili autor Gerard Way i Eisnerovom nagradom (Casanova, Pixu) ovjenčani crtač Gabriel Bá.

“… uvrnut hibrid Harolda i Maude s jedne te X-Mena s druge strane.”

“Umbrella Academy“ oborila me s nogu. Ne sjećam se kad sam zadnji put uzeo strip i ostao tako zapanjen njegovom kvalitetom.”

“Way i Bá smislili su recept za tim superjunaka koji se može mjeriti s X-Menima, a njihove živopisne pustolovine pun su pogodak.”

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

FORMAT 212 x 320 mm
BROJ STRANICA 184
BOJA Kolor
UVEZ Tvrdi uvez
TEŽINA 1,13 kg
ISBN 978-953-321-494-8
OBJAVLJENO 15.5.2020.